2023 Mitä tulossa

Millainen retkeilyvuosi tästä on tulossa. Monipuolinen? Haasteellinen? Kiva? Erilainen?

No varmastikkin tänä vuonna tulee koetettua tuota ”nuku yö ulkona jokaisena kuukautena” haastetta suoritettua. Ainakin helmikuusta eteenpäin. Koska helmikuussa olisi tarkoitus lähteä kokeilemaan parin yön Hiihtovaellusta. Vai onko se nyt vielä sitten oikea vaellus jos vain kaksi yötä? Mutta ainakin eka nukuttu yö ulkona olisi tuolloin. Tammikuu on hieman haasteellinen kun pari viikonloppua menee laskureissulla.

Eka oikea plänätty vaellus olisi Karhunkierros Toukokuussa. Eli 82km Oulangan Kansallispuiston alueella. Mutta kun tuosta Karhunkierroksen tilasta ei kovin tarkkaan tiedä toukokuulta niin sitten on myös varasuunnitelma.

Heinäkuun lopussa olisi työpaikan porukan kanssa vaellus. Joka voisi olla Lemmenjoen Kansallispuiston erämaa alueella, noin 5-7 päivän reissu ja noin 65-80km.

Sitten olisi se ruskavaellus. Mutta sen kohdetta ei ole vielä tullut mietittyä. Mutta varmaankin pohjoinen on se suunta (Kevo, UKK, Muotka…) UKK olisi siitä helppo että voi tukeutua eräkämppiin ja bongailla erämaa saunoja. Ruskvaellusta hieman katselin tuolta UKK:oon Kemihaarasta tai sitten Marivaarasta. Kartta on pyörinyt jo pöydällä jonkin aikaa.

Tänä vuonna ei olisi siten kuin vaan kolme pitempää reissua. Kesällä yksi viikko hujahtaa Le Mansin 24 tunnin kisaa katsellessa (tai osa matkustaessa).

Tai olisihan se UKK saunojen kiertäminen vielä pahasti kesken. Jos vaikka sitten extempore kävis parilla saunalla? Muutaman uuden saunan voisi saada sellaisella yhden – kahden yön reissulla. Yksi ”vaikea” sauna löytyy UKK:sta jonka saavuttaminen on tod näk talvella kaikkein helpointa.

Yhden yön reissuja tulee sitten varmaan vähän tilanteen mukaan. Ainakin työporukan kevätreissu joka ehkä kohdistan tuonne Päijänteen Kansallispuistoon. Ja Patvinsuo jos vaan sopiva sauma tulee.

Kansallispuisto bongaus ei välttämättä vielä pääse maaliin. 6 paikkaa jäljellä joista nyt ainakin se 3 tulee käytyä. No onhan mulla kyllä kesälomaakin hiukkasen!

Mutta monta paikkaa olisi mihin vielä pitäisi mennä ja käydä!

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s