2022 Vaelluksien suunnittelua

Nyt kun vuodenvaihde lähestyy kovaa vauhtia niin pitää ruveta sitten plänäilee ensi vuoden vaelluksia. Tälle vuodelle tuli suunniteltua neljä vaellusta ja tavallaan neljä tulikin toteutettua (Repovesi, Hetta-Pallas, UKK ja UKK).

No jos sitä sitten plänäisi 2022 vuodelle myös sen neljä reissua.

Ja mitä nuo paikat sitten olisi!

Korvatunturi UKK

No tää voisi olla sellainen yksi nopee reissu kesäkuussa (ennen räkkäaikaa). Ihan venäjän rajan pinnassa oleva tunturi jossa Joulupukki asuu!?!?! Vois käydä hieman viedä listaa lahjoista seuraavaa joulua varten.

Reissu olisi kaksi päivää rinkan kanssa ja yksi päivä sitten korvatunturin huiputusta ilman rinkkaa. Ja tätä reissua varten tulee hakea rajaviranomaisilta lupa.

Sallan Kansallispuisto

No tämä voisi olla sitten hyvinkin sellainen patikkareissu lakanoiden välistä toteutettu. Ehkä yksi yö maastossa.

Sallan ”reitit” ovat enemmän päivä tyyppisiä reittejä sinne tänne sallan hiihtokeskuksen luota.

Sallassa on kyllä aiemminkin tullut patikoitua mutta jos se nyt ensi vuonna on sitten kansallispuisto niin tulisihan sitä virallisestikkin sitten käytyä.

Muotkatunturin erämaa

No sinne erämaahan pitää päästä. Ja voi olla että tällä kertaa meen vaikka yksinkin, kuhan tulee päästyä. Sen verran oon sujut kompassin kanssa että kyllä mä nyt yhden 4-5 päivän reissun voin tehdä. Ajankohta pitäisi olla kuitenkin sellainen että räkkä aika olisi ohi.

Ja paikaksi Muotka tai sitten jos joku osaa suositella sellaista tunturiylänkö erämaata missä on maisemat vaan kokoajan sellaista tajunnanräjäyttävää.

Kevo

Kevon Kuivin reitti olisi myös yksi mahdollinen kohde. Se olisi pohjoisin paikka missä olen käynyt. Mutta monet suositukset olen tuosta saanut ja uskon että Kevon Kanjonin näkeminen ja Guivin tunturin huiputus olisivat varsin yes.

Tässä olisi hieman sama ajankohdan kanssa, hyvä olisi että räkkä aika olisi ohi.

Ajatuksia

No, neljään reissuun tähdätään mutta tyytyväinen on oltava jos kaksi tai kolme tulee tehtyä. Yksi reissuista tulee varmaankin tehtyä duuniporukan kanssa. Ja en ole yhtään varma onko se Muotka tai Kevo, vai haluaako duuniporukka jonnekkin ihan muualle.

Norjakin kiinnostaa mutta ittekseen en usko lähteväni sellaiselle reissulle.

Teltta, voi olla että yksi teltta pitäisi ostaa?!?!? Ja ehkä jopa yksi pitäisi myydä pois.

Muuten varusteet on varsin tikissä. No kaikenlaista pientä voi aina miettiä mutta pääpiirteittäin kaikki osa-alueet tuntuu olevan aika hyvin ajateltu.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s