Porkkalanniemeen yöksi!

No tätäkin hommaa on tullut mietittyä monta kertaa. Ja nyt kun on loma niin mikä ettei. Lähtöpäätöksen tein illalla klo 18.00 kun katsoin sääennusteen näyttävän ihan ok keliä aamuun asti.

Samalla tuli ehkä hieman koeponnistettua tuota ”retkeilyä” moottoripyörällä. Eli mukaan piti mahtua nukkumisvälineet ja keittiö. Vähän purtavaa ja vettä. Vaatteitakin sain mukaan pienen määrän plus ensiaputarpeet.

No kaiken kaikkiaan vaikutti siltä että Soranorsun kyytiin varmaan voisi saada vajaan viikon tarvikkeet ihan helposti. Mutta, se rinkka/reppu mihinköhän sen kiinnittäisin!

Porkkalanniemi oli rauhallinen ilta yhdeksältä. Minua ennen oli tullut yksi telttailija ja ehkä jostain kaukaa kuului toisen telttakunnan ääniä. Ja kas kummaa sain taas varmaankin sen parhaan paikan.

Teltan pystytys onnistuu jo varsin rivakasti ilman sen kummempia ihmettelyjä. Ainoa mikä tässä paikassa vähän kummastutti oli kivien haku. Siis telttapaikka oli lähes suoraan kallion päällä.

Maisemat kyllä olivat kohillaan tässä.

Auringon jo laskeuduttua tuli paikalle vielä yksi telttailija lisää. Mutta ei siitäkään ääntä kyllä kuulunut lainkaan. Itse asiassa meren kohina ja heinäsirkkojen siritys oli ainoa mitä kuulin. Muutama tähdenlentokin oli helppo havainnoida yö taivaalta.

Ja oli sitä nyt sen verran purtavaa mukana että sain tehtyä iltapalan ja aamupalan näppärästi.

Ja kyllähän tänne hyvällä kelillä voi tulla uudelleenkin.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s