Triumph jatkoa

No jos tuli kerran kokeiltua Triumphia niin miksei toistekkin.

Aijaa että tämmönen selkä suorassa laite! No joo onhan tota kyllä tullut itse asiassa kokeiltua useamminkin, pari kolme kertaa. Voi olla että tänäkin viikonloppuna tulee lotottua ihan vaan sitä varten että jos vaikka tuollaisen yhdeksi pyöräksi saisi…

Pyörähän sinällään ei ole mikään tekniikan riemuvoitto vaan enemmänkin selkeän karu laitos joka vaan on sellanen perushauska ihan vaan jo noiden ruohonleikkuri äänien takia (vaikka ei ne äänet vissiin ihan ruohonleikkurista kuiteskaan ole).

 Tämmönen olis melkein kuiteskin pakko saada joskus….

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s