BMW K 1600 GTL

Tulihan tehtyä sellainen pikakokeilu ylläolevalla kulkineella kuluneen viikon keskiviikkona. Ruuhka-ajoa, moottoritietä, pienempää tietä jne.

Tuosta laitteesta oleva ennakko-odotus on ollut todella suuri, sellainen ”the best of the best of the best” kuten MIB:ssä. Tuo ennakkokäsitys on hyvin pitkälti perustunut pyörän hintaan joka on varmaankin jommosen verran yli 30k€ eli varsin paljon.

No kun tuota pyörää ei ole tullut aikaisemmin ajettua on ehkä mielessä ollut ihan vähän vaan sellainen tuntuma että jos joskus moisen laitteen hankkisi silleen hieman käytettynä koska tuon täytyy olla se kaikkein paras laite. 1600 kuutiosenttimetriä, vääntöä kuin pienessä henkilöautossa, hyvät soundit, hyvä ajaa ja muutenkin kaikki kohdallaan.

No pari asiaa jäi häiritsemään.

1. Radio. Se ei ollut ihan sitä luokkaa kuin olisi odottanut. Äänet hävisi varsin varhaisessa vaiheessa moottoritiellä vaikka pidin visiiriäkin auki ihan reippaasti.

2. Kaasu. No tuo toimi kyllä varsin hassusti ruuhka-ajossa melkein hieman rasittavasti.

3. Vaihteisto. Rusahti varsin hassusti.

4. Tuuliherkkyys. No keskiviikkona kyllä tuuli kovaa.

Mutta nyt ainakin tiedän että en ihan helpolla tuohon pyörään lainarahojani tule laittamaan (mutta eihän sitä koskaan tiedä).

Jos ajelisin vain koko ajan pitkää matkaa ja kauas niin pyörähän olisi aivan loistava. Mutta kun oma rahatilanne ei anna kahta pyörää pitää niin tuolla olisi kyllä todella tuskaa työntää aamuruuhkassa töihin (vaikka se radio siinä vauhdissa toimisikin).

Omassa pistetaulukossa tuo laite saisi sellaiset 7 ja ½ pistettä kymmenestä.

Kategoria(t): Matkustus, Moottoripyöräily Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s