Ai kuitekin City maasturi?

Ai että katuenduro tyyppinen kikotin se vaan kuitenkin kiinnostaa? No tätähän ei ole tullutkaan aiemmin kokeiltua.

Aikas näppärästi toi nimi kirjailtu penkkiin. No ei sen puoleen penkkikin oli kyllä ihan mukava istuttava. Mutta jos Tiger oli omalla tavallaan erikoinen niin hmmmm, Super Tenere tuon korkean pleksinsä kanssa on kyllä tähän astisista ”maastureista” kyllä nopein, tai ainakin koviten ajettava! Jostain syystä tuolla tuli ajettua koko ajan reilua ylinopeutta joka paikassa. Ihme juttu.

Mutta jostain syystä tuosta laitteesta jäi jotenkin sellainen 90 luvun tuntuma vaikka tietyllä tavalla se kuitenkin vaikutti varsin hyvältä????

No jos nyt pitäisi tähän asti ajetuista valita niin ehkä tuo bemarin gessu veisi voiton ja tiger sitten toisena. Niin no, ei mene aikaakaan kun tm julkaiseen tuosta aiheesta oman mielipiteensä. Saas nähdä kuinka omat ajatukset tulevat eroamaan tuosta artikkelista…

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s