Tehdäkkö vaiko eikö tehdä

No nyt on taas eri suomen "tietokone" lehdet sekaisin siitä että tekeekö nokia minikannettavan vai eikö tee.
 
Minikannettavan??? Eiköhän taas pitäisi olla noiden käsitteiden kanssa hieman tarkempi. Minikannettava mielletään kuitenkin ihan normaaliksi tietokoneeksi mitä taas ei symbianilla varustetut laitteet eivät mielestäni ole. Ehkä sille netbook sanalle pitäisi keksiä uusi vastine jotta ei menisi puurot ja vellit sekaisin.
 
Mutta joo onhan tuo jo hiukan ollut ihmeellistä että Nokia ei ole tuota härveliä tehnyt. Kun kuiteskin tietokone firmat ovat hääränneet tuolla puhelinpuolella jo jonkin aikaa, tosin lähes kaikki ovat tehneet sitä hiukan heikommalla tuloksella.
 
Enpä tiedä onko tuossa jotain viitteitä siihen mitä Nokialle tulee käymään toisella puolella aidan kun ei se kuitenkaan ole ihan vain niin helppoa. Ja onhan nokia kokeilllut tuota PDA:n valmistusta jossa flopattiin tosi rankasti. Saikohan niitä jossain vaiheessa ostaa tosi pilkka hinnalla…
 
No saapas nähdä tekeekö Nokia takinkäännön tuon käyttiksen suhteen???? Näyttää vain siltä että jos sitä s:llä alkavaa käyttistä tunkee laitteisiinsa niin se menee koko homma pään seinään hakkaamiseksi.
Kategoria(t): Computers and Internet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s