Keskituntinopeuskamera

Nyt ollaan käynnistämässä keskinopeusmittaus kokeilua jollaan voidaan tulevaisuudessa mittailla autoilijoilta käytettyjä keskinopeuksia. Moottoripyöräilijöiden mittailu taitaa olla edelleenkin turhaa hommaa.

Itse asiassa tuo kamera arsenaali on asennettu ympäri suomea jo varsin varhaisessa vaiheessa ja niitä näkeekin varsin laajasti siellä täällä.

Tässä vielä kuva miltä se näyttää siellä tolpassa asennettuna.

Ja ideahan on että nuo kamerat itsessään eivät mittaa lainkaan nopeutta vaan ottavat vain kuvan autosta ja liittävät kuvatietoon ajan jolloin kuva on otettu. Ja kun ajetaan sitten joitain kilometrejä eteenpän tulee seuraavat kamerat jotka ottavat taas kuvan ja liittävät siihen ajan. Ja kun tiedetään noiden kahden kameran välinen matka voidaan autolle laskea keskituntinopeus.

Eli jokaisesta ohitse ajavasta autosta otetaan kuva ja tunnistetaan siitä rekisteritunnus. Hmmmm, onkos tämä nyt urkkimista….. Ja tarkoitushan on rangaista sitten niitä autoilijoita jotka kaahaavat vain keskimäärin.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s