Autovero uudistuu

Johan on taas uudistus. Autovero on tässä tapauksessa syrjivä koska auton hinta ei kuitenkaan ole se kiinteä ilmoitettu svh. Vaan autosta on mahdollisuus saada alennusta 5 – 10 prosenttia rippuen tapauksesta.  Ja jos oikein nappiin menee niin sopukaupalla vielä halvemmalla. Eli joo joku onneton voi joutua maksamaan autostaan enemmän autoveroa kuin joku toinen!!!!!

Eli syrjivää. No milläs tavalla kohdellaan sellaista tapausta että tuon uuden auton itse maahan enkä rekisteröi sitä itselleni vaan myyn sen sitten vaimolleni sadalla eurolla. Ok sata euroa hinta ja siihen sitten vaikka suurempikin 25 prosentin autovero päälle, uijui 25€. Niiin, veroa ei kanneta kun auto tuodaan maahan vaan vasta sitten kun auto myydään eteenpäin ja rekisteröidään.

Ei kuullosta kovinkaan järkevältä…..

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s