Kaapelitaloudet eivät halua ostaa digiboksia

No nyt se on sitten alkanut, digiajan kampittaminen. Kun kaapelitv taloudet eivät ole hankkineet boksejaan nyt uutisissa kysytään jos vaikka tuota ajankohtaa voisi vaikka siirtää. TÄ, siirtää. Ei ne kuluttajat sitä boksia halua niin ei halua. Kattokoon sitten vaikka jotain muuta mutta ei telkkaria ole pakko katsoa. Jos kaapelipuoli ei siirry digiaikaan samaan aikaan kokonaan niin onhan hassu homma. Miksi sitten haravavastaanoton puolella pitäisi siirtyä??
 
Kuka lunastaa kaikki mun vanhat boksit takaisin normihinnalla? Mutta kuten se mikälie ministeri mainitsi niin mitä lähemmäksi mennään sitä päivää kohta niin sitä enemmän keskustelua alkaa syntymään ja digiboksittomia koteja on paljon.
Kategoria(t): TV. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s