Voi voi sony

Pitääkö paikkansa että vanhat pleikkaripelit ei toimikkaan uudessa supertehokkaassa PS3:ssa? Vaikka kovasti ennen julkaisua näin luvattiin. On tainnut tulla loppuvaiheessa aika kova kiire kun on luvattuja ominaisuuksia ruvettu jättämään pois, vai olisiko kyseessä harkittu mainostemppu. Kun muut ovat joutuneet tinkimään yhteensopivuudesta vanhojen pelien kanssa, sony on sitä julistanut ja yrittänyt saada lisäaikaa ihmisiltä jotta he odottaisivat PS3:sta. Aika kieroa, mutta tulipahan mieleen vaan.
 
Mutta tätä rataa kun hommat eivät olekkaan totta mitä aikaisemmin on luvattu tulee sonyllä olemaan tiukat paikat.
Kategoria(t): Pelit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s