XBOX360, Nintendo Wii ja PS3

Nyt on kovat vertailut monessa paikassa siitä mikä on tämän hetken paras kolmannen sukupolven konsoli.
 
Jostain syystä "asiantuntija" piireissä pidetään PS3:a parhaana laitteena mutta kariseekohan pikkuhiljaa tuo käsitys julkistamisen myötä. Yhteensopivuus ei olekkaan sitä luokkaa mitä luvattiin. Ohjain sama vanha malli kuin PS2:ssa. Hinta kova, elämä on…. Verkkopelattavuus kiinnostaisi. Vaikka pelejä olisi se kymmenentuhatta erilaista, niin se määrä ei korvaa laatua. Ja olishan se hieno hypettää uudella bluray asemalla vai mikäslie siinä nyt oli. Oma arvio on että tämän laitteen vikaksi ostaisin.
 
Nintendo Wii. Pakko-ostos, pelejä löytyy laidasta laitaan lapsille ja aikuisille. Pitkästä aikaan jotain uutta omalaatuisella ohjaustavallaan. Joka vielä tuntuisi toimivankin. Ei hypetä millään ultimate grafiikalla, pelattavuushan se tärkein homma on (onhan sitä pongiakin tullut pelattua joskus ja paljon). Perussuomalaiseen tapaan verhot kiinni ja huitomaan….
 
XBOX360, perustauhkaa. Ihan must ostos aikanaan. Ja uskon että tänäkin päivänä ostaisin ekana tämän. Osittain voi johtua siitä että en ole Playstationia koskaan omistanut joten moista taakkaa ei ole syntynyt. Pelejä löytyy melkein laidasta laitaan ja verkkopelaaminen LIVE palvelussa on ihan ykkönen tällä hetkellä. On hyvä grafiikka. Eli tämä olisi mielestäni se ykkösvaihtoehto.
 
Kategoria(t): Pelit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s