Turbo 3G ruotsissa??

Nonni, nyt on tehty kunnon 3G verkot. Ainoo kysymysmerkki on että minkähänlainen päätelaite tukee noita nopeuksia. Ei vissiin nyt näin alkuun ole kovinkaan montaa laitetta jossa tuosta 3,6 megatavun nopeudesta olisi mitään hyötyä.
 
Ei sen puoleen olisi kyllä ihan toivottavaa että tuohon vajaaseen neljään megaan päästäisiin vähän isommallakin alueella (suomessakin). Ja mitä nopeammin oman kannettavan laitteen saisi hyödyntämään tuollaista nopeutta niin sen parempi.
 
Mutta kyllä tuo nyt kuullostaa enemmän mainostempulta kuin tositarinalta.
Kategoria(t): Tietokoneet ja Internet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s