Negatiivisia asiota Digi-TV:stä

Nyt kun tuota TV:tä voi katsella kännykästä näin alkuun 3G verkon avulla tai jopa GPRS:llä niin tulikin heti mieleen yksi asia mihin tuo kännykkä TV tulee kompastelemaan. Ja se on sama asia kuin mihin sairaalat ja hotellit ovat törmänneet. He eivät saa muuntaa vastaanotettua signaalia toiseen muotoon. Esimerkiksi YLEn tekstit jäävät varsin herkästi tuossa UMTS telkkarissa pois ellei niitä polteta jossain välissä mukaan kuvaan.
 
Mutta jos nyt kaikessa hienoudessaan jatkossa "mobiili" TV saa luvan moiseen erikoisoikeuteen niin varmaan sairaalat ja hotellit saman luvan saa samalla kuin myös taloyhtiöt ja kaikki muutkin jotka sitä vain tarvitsevat. Entäs sitten, no ei sitten mitään….
 
Kategoria(t): TV. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s