Kyllä on, NINTENDO WII

Se Wiillä pelaaminen näyttää vielä hassummalta livenä kuin tähän mennessä nähdyt videopätkät netissä. Kyllä jos vaikka jonkun kunnon nelinpelin tenniksessä pistää pelaten yhdessä olohuoneessa niin sitä tilaa saa kyllä olla.  Voi sitä huitomista ja sähellystä. Kalastaminen näyttää myöskin aika erikoiselta kun nykii sitä peliohjainta.
 
PS3:sta ei kyllä pistänyt silmään missään. Eikä XBOXin rattiakaan näkynyt, hö luulis nyt jo olevan. Kameroita, tulostimia, telkkuja, puhelimia ym. oli kyllä ihan tarpeeksi asti. Mutta ei mitään tosi säväyttävää (Paitsi Wii).
 
 
Kategoria(t): Pelit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s