kahvipurkit

Vanhoista kahvipurkeista ei ole kirjoitettu tässä blogissa ennen. Nyt kirjoitetaan, ohessa muutama kuva vanhoista kahvipurkeista. Vanha kahvipurkki voi olla tosi hienon näköinen. Miksei nykyään enää myydä kahvia tuollaisissa purkeissa?
 
Samalla tuli selvitettyä se että miksi jotkut ihmiset puhuvat juovansa mokkaa, no tietenkin sen takia että joskus kauan aikaa sitten on ollut sen nimistä kahvia, mutta mikä erikoista sitä on joskus saanut myös KOP:sta.
 
 
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s