Kuusamo 2017

Talven aloitus Kuusamon tropicissa. Tosin ei vielä lomaillen vaan etätöitä tehden. Ideana oli päästä sellaiselle seudulle Suomi 100 viikolla missä on lunta (Ruotsin Åressakin olisi ehkä ollut).

No tällä kertaa kohde oli sitten kas kummaa Kuusamo/Ruka. Jonne suuntasimme meille uudella mutta muuten vanhalla tähtikeulalla.

Olosuhteet olivat varsin loskaiset keskisuomeen asti.

Harrastusvälineet mahtuivat melko mukavasti takapaksiin.

Tällä kertaa menomatka tuli taitettua kahdessa osassa ja yötä vietimme pienessä Idyllisessä Tahkolla sijaitsevassa kerrostalo kaksiossa (Jossa oli Sauna, kuuma sauna).

Lauantaina siirryttyämme Tahkolta Kuusamoon ja siitä vielä illaksi mäkeen Rukalle tuntui tuo vietetty yö Tahkolla antavan sen ajan mitä rinteeseen menoon tarvittiinkin. Ja Yhden päivän aikana ajettu etappi ei näin vienyt sitten koko päivää.

Matkan varrella ajattelimme että Hiljainen Kansa on varmaa talveksi suljettu, mutta ei mitään. Se olikin auki. Hmmm, lämpimässä Ravintola rakennuksessa tarjoiltu lounas buffa kyllä vaikutti varsin kattavalta mutta hieman hinnakkaalta. Joten ohitimme Hiljaisen kansan vain kahvia nauttien.

Mutta illaksi mäkeen! Tässä vaiheessa kautta tuntui tuo sää olevan hieman sellainen, lonkeroinen.

Ruuhkia ei mäessä nähnyt, koko viikon aikana.

 

Viikon aikana oli Superkuuta, Suomi 100 ja KuunHaloa tarjolla.

 

Extrana

Ja kyllähän tuo etäviikko onnistui ihan mainiosti, ”Mökistä” löytynyt nettiyhteys oli nopea. Ja varallahan oli myös tuulen nopea 4G mokkula. Työvälineissä löytyi myös aivan täysiverinen työpiste näyttöineen ja näppiksineen. Auto ei ollut aivan piripintaan täynnä mutta yhden pelipisteen vuoksi kyllä viittä vaille. Siis näyttöjäkin oli useampi kappale mukana ja tietokoneita (kannettavia) noin 6-7 kappaletta.

No, pari viikkoa huilia ja jouluna sitten laskeskelua uudelleen… Ja joo kyllä keskiviikkona vähän katsottiin Linnan Juhliakin.

Kategoria(t): Autot, Harrastukset, Matkustus, Mökki, Retkeily. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s