Nonni Ruohonleikkurin kierrokset alkoivat seilaamaan.

Viisi vuotta vanha ruohonleikkuri päätti sitten ruveta oikkuilemaan. Kone käynnistyy nätisti mutta käynti onkin sitten varsin vaihteleva – ylös alas. Ja tuotahan kyllä jo osasinkin odottaa tapahtuvaksi.

Asuinalueemme kun sattuu olemaan hiukka vajaa kymmenen vuotta vanha niin tuo sama ongelma on jo ollut varsin monella naapurilla(ja joillain varsin pitkään vieläkin). No nettihän on varsin kattava tietolähde moniin asioihin mutta selkeetä vastausta tähän asiaan ei ihan heti löytynyt. Mutta onneksi tiesin tuon vian aiheuttajan jo etukäteen, “Kalvo”.

No ei muuta kuin Espooseen ja pienkonekorjaamolta kalvo kehiin, 7€ ja vaihtoon. Omassa Briggs and Stratton Quatro moottorissa tuo onnistuu varsin helposti kun irroittaa bensasäiliön ja kaasuttimen toisistaan (ja ottaa ehkä rungosta irti tuon bensatankin jotta saa kanavat siitä putsattua kun sinne on mennyt erilaista moskaa, ainakin minulla). Eli tuo kalvo tulee bensatankin ja kaasuttimen väliin. Ja vaihto on varsin helppo tehdä itse. Pienkonekorjaamolla tosiaan on nyt se sesonki aika ja kun satuin siellä käväisemään niin muutama ihminen oli hiukka ihmeissään että mitenkäs nyt nurtsi ajetaan kun se ruohonleikkuri jää sinne liikkeeseen vierihoitoon odottamaan viikoksi + pariksi ehjäysajankohtaa. No olisikohan tuo hyvä tapa tutustua naapuriin ja käydä sieltä kysymässä leikkuri lainaan.

Alla kuva vanhasta kalvosta tiiivisteestä + erotettuna ne.

 

Ja kappasvain johan on taas tasaiset kierrokset moottorissa.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s