Mp 09 moottoripyörämessut

Nyt on tullut kierreltyä MP messuja muutamana päivänä. Torstai oli kyllä varsin rauhallinen päivä, kaikkea pääsi katselemaan rauhassa omaan tahtiin. Perjantai olikin sitten aivan toista maata, ihmisiä oli paljon arkipäiväksi. Tapana kun on ollut käydä aina arkena ennen kuin ne "oikeat" motoristit ovat paikalla ja näyttää että tänään oli paljon muitakin tosimotoristeja pakoilevia. Ei siinä mitään kaikki tavallaan mutta lasten kanssa ei sitä menoa viitsi katsella.

Halleja nyt tuntui olevan sitten joka lähtöön, miksiköhän. Ainakin yläkerrassa kun kävi pyörimässä niin hiukan ihmetytty ne varikkoteltat. Ja alakerrassa tuntui rompekauppiaita riittävän joka lähtöön ja rihkamakauppiaita.

Itse tarjoama messuilla oli jotenkin hiukan laimean oloista. Mutta olihan nyt jotain ihan uuttakin.

Victory, joka on tulossa ehkä vuonna 2010 suomen markkinoille. No joo, custom pyöriä (yök). Mut tuleepahan joku kilpailija sille hd:lle jonka hinnat tuntuvat hipovan pilvissä, ainakin suomessa.

Hondallakaan ei oikein tuntunut olevan mitään mainitsemisen arvoista. Samat vanhat mallit paitsi että sellaista Blackbirdin korvaajaa ei oikein tunnu olevan vieläkään.

Yamahalla nyt sentään oli jotain uutta tai oikeastaan Retroa. V-MAX.

Joo-o, ei paha laitos lainkaan. Veikkaisin kyllä tämän laitteen varsin korkealle näiden bulevardisporttien sarjassa. Tuota että sen päälle ei päässyt istumaan hiukan ihmettelin.

Suzukillakaan ei varsinaisesti ollut mitään kohauttavaa. Busseja uusissa väreissä ja olihan siellä kuiteski B-King ihan istuttavissa.

Kawasakilla oli tarjota uusia värejä ZZR 1400:sta. Tämä on kyllä ihan ehdottomasti minun suosikkiväritys. Ja jos noista (sormet kurkussa) customeista pitää niin olihan siellä joku uusi sellainenkin. Ja ninjoja kans.

No KTM:llä oli koko setti esillä (paitsi X-Bow autoa ei oltu tuotu, niin joo sehän onkin auto. Mutta oli esillä pari Traktoriakin!!!!). Tässä muutama kisapeli.

HUSABERG

Oijoi, jos nyt vaihtaisin enduroon tai enduroa voisin kyllä harkita Husabergia vielä enemmän kuin vuosi sitten.

Ja mitä vielä. Jos kaikki menee nappiin niin messuarvonnasta tulee tämmöset meidän kotiin (ihan vaan mopo).

No tässä vielä sellainen muutana vaihtoehto mikä voisi olla ihan kiva jos vaikka lotossa voittaisi.

Ja tässä vielä muutama sellainen mitä ei varmaankaan tule.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s