Endurolenkki

Nonni, joku rohkea on mennyt ehdottamaan että yhteen eteläsuomen kuntaan tulisi muutaman kilometrin pituinen lenkki enduromoottoripyöriä varten ja nähtävästi vielä omalle maa alueelle (sitä en tiedä). No kuten odottaa voi niin nyt on sitten kaikki mahdolliset ryhmittymät vastanneet kutsuun ja ovat kilpaa vastaan moista ehdotusta.
 
Tai itse asiassa tällä hetkellä ollaan hakemassa hommalle ympäristölupaa jonka avulla voitaisiin säädellä tuota toimintaa. Ja tätäkin vastaan kaikki vain toteavat että ei mitään endurorataa saa sinne laittaa.
 
Nyt nämä vastustajat eivät ole ottaneet sitä puolta huomioon että heillä on mahdollisuus vaikuttaa tuohon toimintaan. Niin, millä pelisäännöillä tuolla lenkillä voisi mahdollisesti kyseistä toimintaa harrastaa. Ei, vaan ollaan sikana vastaan vaan ja halutaan estää koko juttu.
 
JOS ja huom ISO jos, jos minä olisin tuo maanomistaja jolla voisi olla mahdollisuus tehdä moinen lenkki ja saisin vastaan tuollaisen vastustuksen vetäisin pois koko ympäristölupa hakemuksen. Ja alkaisin veloittamaan pihamaaltani parkkiajasta ihmisiä jotka mahdollisesti pihallani parkkeeraisivat. Niin parkkiajasta, jos ja kun niitä enduro kuskeja tulee mahdollisesti kysymään lupaa ajaa metikössä voi siitä parkkiajasta sitten veloittaa sopivan hinnan. Ja kenelläkään ei ole nokankoputtamista metikössä ajelemisesta koska se ei kuitenkaan ole se bisnes vaan olet vain antanut hyvää hyvyyttään muiden ihmisten samoilla omalla maallasi enduro moottoripyörän kanssa. Ja kun ei ole mitään ympäristölupa rasitetta olemassa saa ihmiset ajella milloin vain maillasi.
Kategoria(t): Harrastukset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s