PUHELIN on keksitty nyt!!!!!!

Voivoi
 
Kyllä nyt kun omenafirma on julkistanut next generation kännykkänsä on toimittajat aivan suunniltaan. Puolueettomuus on tipotiessään ja selkeä 3g markkinoiden voittaja on löytynyt. Muut valmistaja eivät ole aikaisemmin tehneet eivätkä todennäköisesti tule tekemäänkään mitään lähellekkään edes hitusen niin hienoa laitetta kuin iG3.
 
Tämän jälkeen käynnistyy keskustelut siitä kuinka paljon muut valmistajat kopioivat vain juuri tätä kyseistä kaiken keksivää yritystä. Mutta kaikesta eniten hämää tuo toimittajien liputtaminen yhden tuotteen ympärillä.
 
 
Kategoria(t): Kännykkä. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s