Passia vaille.

Nonni miten passi hankitaan? No, hankitaan yksi passikuva ja mennään poliisiasemalle. No espoon kilossa olevalle asemalle pääsi varsin kivasti kun ekaksi kävi sellossa hankkimassa sen kuvan.

Mutta, se jono mikä tänään kilossa oli hankimassa passeja, ajokortteja aselupia etc. ei mitään järkeä, noin 30-40 jonottajaa odottelemassa vuoroaan. Olihan siellä niitä palvelupisteitä ihan reilu määrä mutta kuitenkin se jono ei nyt rullannut ihan niinkuin s-marketissa.

Ei mulla mikään kiire ole, mutta kun loma loppuu kovaa vauhtia niin ei sitä viittis poliisiasemalla viettää.

No sitten tuli kuningasajatus jos kääntyisikin oman kunnan poliisiaseman puoleen. Joo, eiku kirkkonummelle keskustaan. Ja voi mikä ihmetys ei jonotusnumeroita ei odotusta, kaikki hoitui alle viidessä minuutissa. Poliisilaitoksen täti varmaan katsoi ihmeissään kun mentiin sinne ja katsoin ovelta sisään kun minulla iski varsin hölmistynyt ilme päälle. Ei ketään muita odottamassa tai jonottamassa yhtään mitään.

Eli jos hankkii passin eikä jaksa istuskella pitkiä aikoja odottamassa niin naapurikunnan laitos saattaa tarjota huomattavasti nopeamman tien saada passin.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s