Viikko VISTAan

Ja noin puoli vuotta juhannukseen. Mitähän tuon puolen vuoden aikana kerkeää tapahtua.
– Vista tulee.
– Nuohooja käväisee.
– Moottoripyörämessut.
– PS3 tulee.
– Sitten alkaa moottoripyöräkausi. No on sitä vähän avoauto aikaakin.
– Kesäloma pukkaa päälle. Voisikohan olla vaikka vähän pidemmänkin pätkän lomalla.
– Analogiset lähetykset katoavat.
– Digiexpo pukkaa päälle.
– Ja joulu on taas.
 
Niin se vaan aika pyörähtää tämänkin vuoden aikana. Loppupeleissä tänä vuonna ei nyt mitään hirveän erikoista ole tapahtumassa peli/tietokone rintamalla. Viime vuonna oikeastaan semmoinen pieni suuri juttu oli tuo Media Centerin tulo eurooppaan. Nyt kun melkein valtaosa koneista näyttäisi olevan mediacenterillä varustettuja laitteita niin sen pienistä puutteista huolimatta se on ollut iso juttu. Isona miinuksena on ollut tuo kunnollisen media center extenderin puute. Kovaäänisestä XBOX360 ei siihen oikein ole ollut.
 
Wii, tulee olemaan tämän vuoden sellainen "piilo" hitti niin kuin DS on ollut. DS on paistanut sillä epätietoisuudella mitä se on ikinä ollutkaan ja sitä vain on myyty hirveät määrät, noin vaan. Hö. -> Samaa ehkä voisi sanoa MCE koneiden myynnistä, niitä on myyty enemmän kuin ihmiset tietävätkään.
 
3G:een tarpeellisuudesta voidaan olla montaa mieltä mutta niitä varmaan myös salaa myydään tänä vuonna enemmän kuin koskaan. Mistähän mahtaisi johtua.
 
Mutta mikähän voisi olla sitten jotain ihan uutta. No miten olisi Voice RSS feedit??? Keräät haluamasi radio-ohjelmat omaksi listaksi ja kun vaikka sitten aamulla matkalla töihin kuuntelet ne lemppari ääni RSS feedit sopivasti ennen töihin menoa. Ja mikä estää tietenkään töissä niitä kuuntelemasta. Samassa listassa voisi olla vaikka aamu-uutiset, YLEX aamu, Hittikorneria ym. ym. Podcastit on tavallaan jo jotain sellaista mutta ei ne tunnu toimivan kovinkaan hyvin ison yleisön kanssa.
 
No olihan siinä tuota tajunnanvirtaa hetkeksi. Tulisi nyt kevät ja pääsis ajelmaan sillä moottoripyörällä.
 
Ja vielä viikon haetuimmat, Google tuntuu olevan pääasiallinen hakukone ainakin niillä jotka etsivät noita vanhoja kahvipurkkeja. On muuten muutama haku tullut viimeisen parin viikon aikana.
 
 
Kategoria(t): Tietokoneet ja Internet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s