Muurahainen farmissaan

Saapas nähdä kuinka kauan muurahaiset jaksavat rakennella tunneleitaan farmillaan. Eivät taida aavistaa ollenkaan kuinka pitkällä syksy oikeasti on. Eteläsavolaiset muurahaiset ovat nyt olleet uudessa kodissaan reilun viikon ja kovin uutteria ovat olleet hommissaan, yhden käytävän tehneet ihan keskenään. Edellinen ryhmäkin kerkesi tekemään yhden tunnelin ennenkuin tyranni pisti yksi kerrallaan kaverinsa hengiltä. "Uusi" teemi tuntuu nyt toimivan paljon paremmin.
 
 
Kategoria(t): Harrastukset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s