Ihmetystä eri paikoista

Kun nyt on tullut pyörittyä eri paikoissa erilaisten TV härpäkkeiden kanssa niin ei voi kuin vain ihmetellä sitä DVB-C signaalin määrää mitä suomen maassa tarjotaan. Urheiluhalleissa, Hotelleissa, peinillä "messu" paikoilla. Eri kaupungeissa, Tampereellakaan ei kuulemma muuta signaalia saakaan kuin DVB-C:tä???? Kun se on niin ylivoimaista laadultaan, niinpä niin. Mutta luulis nyt sitten olevan saatavilla tuota T:ä jos vaikka joku sitä tarttisi, mutta ei. Sitä ei varmaan taida saada kuin omalla haravalla tai sitten messukeskuksessa.
Kategoria(t): Tietokoneet ja Internet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s