asiaa asian vierestä

Potkupallo. Jalkapallo. Saksan MM kisapallo on julkistettu jokin aika sitten ja siinä onkin varsin hieno väritys. Mutta erikoisinta siinä taitaa olla tuo kuosi joka ei ole perinteinen viisikulmainen (vai onko se kuusikulmainen?), vaan pallo on tehty varsin isoista paloista jotka myötäilevät tuota väritystä.
 
No nyt sitten suomessa myydään jos jonkinlaista "kopiota" tuosta pallosta, kaikissa on käytetty perinteisiä monikulma riekaleita ja kuvio on sitten vain maalattu pallon pintaan. Voihan räkä, kuka on antanut luvan tehdä tuollaisia halppis kopio palloja????? Tää on kyllä kusetusta taas.
 
Pieni korjaus. Intersportin mainoksessa löytyi nyt aito pallo hinta 100 euroa ja kopio pallo 20 euroa.
Kategoria(t): Harrastukset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s