Ovela tapa mainostaa

Kappas vain huomenna lauantaina tulee kolme Vaaleanpunaista pantteria, oho. Päivällä, illalla ja yöllä. Voisikohan tuolla olla mitään tekemistä sen kanssa että kas vain uusi Vaalenpunainen Pantteri elokuvan ensi-ilta onkin näillä näppäimillä.Ihan kuin nuo kolme leffaa olisikin maksettu mainos….
 
No ei mitään NELONEN on kaupallinen kanava joka varmaan on saanut varsin huokealla oikeudet näyttää nuo kolme älyttömän hyvää elokuvaa. Mutta mitäs YLE TV2:en kanavalta tuli muutama päivä sitten KUMMELI JACKPOT elokuva mainos????????????????????????
 
Firma joka kertoo että heidän tarkoitus ei ole tehdä voittoa mainostaa elokuvaa? Yle taisi ola tosin yksi elokuvan rahoittajista  mutta silti. Ei ole sopivaa esittää tuollaista "dokumenttia"/traileria kaupallisesta elokuvasta jota ei vähään aikaa tulla näkemään televisiossa. Miettisivät nyt ennemmin sitä miten he voisivat palvella suomen kansaa ja laittaa omat arkistonsa koko suomen kansan käytettäväksi. Sitä vartenhan se YLE on, palvelemassa suomen kansaa.
Kategoria(t): TV. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s