PS

Jos pari päivää sitten oli juttua PersonalPhone laitteesta niin nytten voisi olla sitten vaikka PersonalServer tyyppinen ratkaisu. Nyt kun tuollaiset UMPC laitteet on "julkistettu" niin tuollaisesta laitteesta saisi tehtyä varsin näppärän henk.koht.serverin omia palveluita varten.
 
Windows Vistan yhtenä lisäpalveluna tulee nuo "lisäikkunat" joten lisäikkuna "liippa" voisi esimerkiksi toimia puhelin "päätteenä". Liippa voisi olla PersonalServeriin yhteydessä vaikka sitten WLAN:lla, BT:lla; WIMAX:lla tai UMTS:lla.
 
Ja jos tuo PS on sitten melkein aina mukana niin sillä voisi sitten tehdä taas ihan mitä vaan.
 
Kategoria(t): Tietokoneet ja Internet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s