Nyt tahtoo XBOX360:en

Nonni nyt se odottaminen sitten alkaa, puol vuotta ja sitten pitäis olla uusi XBOX. Jos nyt jotain informaatiota tuosta laitteesta kaipaa niin euroopan puolen XBOX sivuja ei kannata kauaa selailla.

Ja jos taas laitteen MEDIA ominaisuuksista haluaa jotain infoa niin valtameren toiselta puolelta täytyy sivut hakea. Erilaiset pelisivustot osaavat kertoa (uumoilla) jotain tulevista peleistä mutta eivät nekään noista media ominaisuuksista osaa mitään kertoa.

Eihän kukaan oikeesti ala tallentamaan pienelle 60 tai 80 gigan levylle mitään elokuvia, (jotkut luulee sillee) varsinkaan HD tasoista. Tai moni ihmettelee että miksi LIVE palvelun kautta pitäisi saada katsella jotain trailereita uusista peleistä. No miten olisi sitten Elokuvan katsominen LIVE palvelun kautta.

Mutta nyt vasta nousee sen varsinaisen MediaCenter koneen tarve esiin. Eli palvelin josta sitä mediaa haetaan. Missä pitää olla vähintään 2Teraa tilaa ja jonkinlainen mahdollisuus myös varmistaa sitä dataa. Mikä olisi hienompaa kuin hävittää kerralla 5 vuoden kaikki omat valokuvat ja videot ja ei yhtään varmuuskopiota niistä. Miten varmistat kotona 1teran, 1000gigaa, karkeesti 120 dual layer DVD:tä?

oivoi, kun nyt edes saisi sen XBOX360:en.

 

  

Kategoria(t): Pelit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s