FORZA toimii

Ei mitään hypermega super uutta, mutta kumminkin. Hieno, pikkaisen erilainen (vähän niiku GT, mitä nyt GT 3:Sta muistan).

Mutta, voi h….. käytössä ollut langaton peliohjain olikin varsinainen hidastusohjain. Splitscreenissä pelattaessa MS:n alkuperäinen ohjain voitti kiihdytyksessä ja huippunopeudessa selkeästi. Lähtökiihdytys, omalla ohjaimella jäi aina kauaksi toisen perään. Huippunopeus kun MS:n ohjaimella sain sitten nopeutta 290 niin langattomalla oli huiput vain 270.

Tämänkö takia olen saanut pahoja traumoja hirveistä katkerista tappioista erilaisissa autopeleissä. Ei siinä muuta mutta kun FORZAssa nopea ohjaimen vaihto poisti laakista kolme sekuntia kierroksesta niin mitä se olisi ollut aikoinaan PGR2 turnauksessa, voivoi.

No se siitä, katotaan kuinka pitkälle nuo ohjaimet lentää metsään.

 

  

Kategoria(t): Pelit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s