Saimaa HCR Joulu, toimii

Vajaa vuosi sitten tuli hankittua tämä.

WP_20160325_12_43_07_Pro (2)

Käytiin jouluviikko testaamassa ja kyllähän tuo paikka täytti suurin piirtein ne odotukset mitä oltiin asetettu.

Viikon aikana tuli kokeiltua kylpylä, laskettelumäki (pyllymäki vai mikä se nyt oli), Imatran Prisma ja Citymarket, Lappeenrannan Gigantti ja Power, Teerenpeli, O’Learys, Sako Shooting Center ja mitä niitä nyt oli. Harmittavasti lunta ei ollut Mkelkkailuun ja jäätä ei ollut vielä Saimaassakaan kovin paljoa.

Joulu 2016 oli sitten sellainen Lomaosake joulu. Saas nähdä millaisia Lomaosake lomia sitä sitten jatkossa tulee. No joo käytiinhän me tuolla Himoksellakin jo alkuvuodesta ja Pyhälle sitten suksimislomalla. Aaa ja sitten vielä pitäisi mennä testaamaan se suomen vai euroopan (tai jotain) pisin 1800metriä oleva pulkkarata paikassa missä on euroopan pohjoisin kylpylä. No onhan tuossa sitten jo kaikenlaista häröömistä.

Kategoria(t): Harrastukset, Matkustus, Mökki. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s