Skootteri mutta ei onneksi moposkootteri!

No pitihän sitten tämmöstä laitettakin mennä kokeilemaan.

BMW skootteria. Lähinnä miksi tuli moista laitetta kokeiltua oli tuo moottori. 647 ccm 60 hevosvoimaa omaava vauhdinkehittäjä. No jos miettii että niissä 600 ccm ”sportti” pyörissä on kyllä sitä tehoa yli 100 hp niin olisihan tuossakin voinut olla sen verran, olishan?

No onhan tuossa kuitenkin sitten niitä hyviäkin puolia ajatellen tuollaista city kruisailua ajatellen. Kevyt, näppärä ja kapea. Eli tosi helppo puikkelehtia autojen välissä. Ja hyvin suojaava jalkakate joka pitää jalat kuivina jopa sateella!!!!

No jos nyt skootteria olisi ostamassa (tai maxiskootteria) niin voisihan tuollainen varmaan olla ihan mahdollinen vaihtoehto. Onhan siinä perslämmitintä ja kahvalämppäriä mutta se radio puuttui taas. Varmaan tohon saisi sen saman radion mikä K1600:ssakin on.

No voi olla että sitten kuitenkin vielä bandit säilyy omassa ajossa mieluummin kun eihän tuosta edes tule ääntäkään….

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s