Biljardipöytä

Noni, ”biljardihuone” on nyt viimeinkin päässyt varsinaiseen käyttöönsä. Sen verran tarkkaan tuli katsottua tuota asennusta että nyt sellaisen varmaan osaisi asentaa itsekkin.

Alla kuva alkutilanteesta.

 Ja kun osat on kannettu ylös saadaan tietenkin runko pystyyn.

No, tähän asti kaikki oli vielä helppoa. Mutta karu totuus hommassa tulee vastaan nyt. Kivien kantaminen, pikkasen vajaa 100kg kappale kertaa kolme. Eka tuntu ihan kevyeltä. Toka oli varsin paha kun joutu ottamaan ”terävästä” reunasta kiinni ja viimeinen olikin ihan jo vääntämistä. Kyllähän niitä kiviä olisi muuten kantanut mutta tuo ylös vienti oli kyllä oma hommansa.

No tältä se sitten näyttää…

Ja hieman vaaitusta.

Ja jos nyt näin kalliin pöydän hankkii niin siihenhän kuuluu myös varsin kallis pöytäliina joka tässä tapauksessa on punainen.

 Ja pöytäliina sitten kiinni nitojalla niin ei liiku turhanpäiten.

No jotta siinä voisi jopa pelatakkin niin pitää nuo vallit sitten myös siihen rakentaa. Veran virittäminen tuohon valliin olikin itse asiassa varsin helppo homma. Ja verkaakin jäi sen verran että tarvittaessa niitä voi vaihtaa itse!?!?!

Pieni asennusvirhe, vallit väärinpäin.

Ja reilun neljän tunnin jälkeen koko homma asennettuna.

Ja nyt ei voi enää valittaa välineistä (no ehkä kepeistä vähän) kun pöytä on täyspitkä 9 jalan turnauspöytä, Riley Burwat. Eli onkohan se nyt sitten silmistä kiinni kun ne pallot ei uppoa sinne pussiin????

Kategoria(t): Biljardi, Harrastukset Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s