Kevät juttuu

No, nyt siinä sitten kävi sillä tavalla että sinne pankkiin täytyy kuitenkin mennä kyselemään hieman lainarahaa. Rantatontin varausraha maksuun ja pankkiin neuvottelemaan kunnon lainasta. No jottei homma olisi aivan yksinkertainen niin samaan settiin sitten voisi vaihtaa Autonkin samalla kertaa (Tä, näinhän EI pitänyt käydä). Nyt vähän vaikuttaisi kuitenkin siltä että Mersun vaihtamalla vähän kuluttavaan (ja siis oikeasti vähän kuluttavaan) saa tuon tontin ittelleen melkein kuin kaupanpäälliseksi! Yep yep. Tosta voi vähän lukea rivien välistä kuinka paljon mersu kuluttaa.

No, pari lukemaa… Jos kilometrejä tulee vuodessa 50.000 kappalettä ja keskikulutus on lähempänä 12 litraa per satakilometria on polttoaine kustannukset vuodessa noin 10.000€. No kun ei sitä loton päävoittoa ole sattunut omalle kohdalle niin ehkä tuo on aika paljon rahaa.

Auton kulutus on kyllä ollut koko ajan tiedossa mutta tuo kilometrien määrä on päässyt hieman yllättämään kun arvio oli enemmänkin 25 – 30 tuhannen kieppeillä.

No tästä johtuen saattaa käydä sillä tavalla että siirtyminen vihertäviin arvoihin on täysin mahdollista. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä että ryhtyisin millään linja-autolla liikkumaan. No, seuraava kuukausi varmaan näyttää sitten minkä tyyppiseen kulkimeen perheemme ykkösauto tulee vaihtumaan. Mutta ykkösauto ei varmaankaan tule jatkossa olemaan Ässä mersu (no aikansa kutakin ja eihän sitä koskaan tiedä jos hankin sellasen kakkosautoksi!!!).

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s