Aaaarghhhhh, tuli talvi tuli mopo!!!!!! Ja polkupyöräilijät.

Nyt on varmaan tosi trendikästä ajaa polkupyörällä ympäri vuoden kelistä riippumatta. No ei siinä mitään jos osaa ajaa sillä polkupyörällä eikä vaaranna muuta liikennettä sillä toiminnallaan.

Mutta ei pidä alkaa kuitenkaan teiden kuninkaaksi ja ajaa keskellä tietä sillä pyörällään jos ei piennarta pitkin tasapaino riitä. Eli esimerkki vanha turuntie ja se yksi kahjo joka tahtoo ajaa talvellakin pyörällään. No se tuppasi sitten ajamaan siitä normaalista tienreunasta (missä vissiin yleensä ajaa) 1,5 metriä keskemmällä.

Toinen ryhmä mopoilijat jotka haluaa ajaa talven ympäri. Sama juttu, ei niistä mopoista talvella moottoripyöriä tule. Eli pientareella pitäisi ajaa (vaikka siellä olisi kaksi metriä lunta). Eikä keskellä tietä. Noita mopoilijoita tuntuu nyt yrittävän etelän talvessa mutta järki on jo nyt varsin jäässä.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARrrrrrrrrrrrrrgggggggggghhhhhhhhhhhhhhh.

Ja sitten vielä se Yaris kuski vanhalla turun tiellä. Miksi seitsemänkympin alueella pitää ajaa viittä-kuutta kymppiä??????? Miksi miksi miksi miksi miksi????????????????????????????????????????????????????????????????

Mitäs vielä, sitten löytyy vielä ne pari muuta XXXXXXXXXXXX outoa kuskia jotka ajaa aivan miten sattuu vanhalla tiellä.

Nonni, nyt hiukka helpotti. 

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s