No olikos siellä Digiexpossa mitään?

Ammattilaispäivät tai niinkuin jotkut nimitti "vippi päivä". No ei siellä nyt mitään tosi vippiä ollut. Oli alkoholitarjoilua (ilmaista) siellä täällä mutta ei nyt mitään sen kummempaa. Nii Epsonin osastolla oli Martina Aitolehto. Muutamia pelejä oli jaossa myynnin edistämismielessä.

Perjantai. Eka tavisten päivä. No, puolen päivän jälkeen ovet auki ja hiljaista oli, niinkuin aina perjantaina. Kovin juttu oli Wii fit jarrusukat, Guitar Hero putkikassi ja Guitar Hero lippis.

Lauantai. Hiljaisempaa kuin edellisenä vuonna. Ei mitään jättiryysistä. Mutta se tärkein, XBOX pipo. Koko messukeskuksen suurin juttu oli k-ryhmäläisten juhlat joissa hesarin mukaan oli kymmenen poliisipartiota selvittämässä joukkotappelua kolmen tunnin ajan….. No tästä nyt on sitten erilaisia versioita. Harva oli nähnyt koko tappelua. Niinpä, ilmainen tarjoilu….

Sunnuntai tasaisen tappavaa ja hiljaista.

Kaiken kaikkiaan kovin juttu oli Guitar Hero World Tour. Väkimäärää en tänne laita, mutta hiljaista oli. Eli on hieman tenho hävinnyt hommasta. Ja tuo nelipäiväisyys on ihan persiistä varsinkin jos pitää nuo kaikki päivät olla passissa.

No saas nähdä miten ensi vuonna josko taas sitten uudelleen.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s