Ja taas missä olin kun pörssit romahti jälleen

Tänään 29.9.2008 maanantai päivä.

Aamulla kun heräsi ei tullut mieleenkään että päivä voisi olla tällainen. Normaalit aamurutiinit poika kouluun ja sen jälkeen itse motocross radalle ajamaan pariksikymmeneksi minuutiksi. Lämpötila rapsakka +5 astetta mutta ei liian kylmä.

Aasian pörsseissä pientä tiputusta parin prosentin luokkaa jne. USAsta veikkailtu että roskapankki laki menisi läpi ja se vakauttaisi hieman tilannetta.

Ja paskan marjat klo 17.00 helsingin pörssi huimassa VIIDEN prosentin SYÖKSYSSÄ ja lopuksi pörssi sulkee yli KUUDEN prosentin pudotuksella. No HUHHUH. Onneksi en ole osakesäästäjä / rahastosijoittaja. Ei nimittäin auttaisi yhtään kertoa kuinka osakesijoittaminen on pitkän aikajänteen sijoittamista ja hajauttamista, EI YHTÄÄN.

No illan mittaan topgearia pälyilleenä osuu silmät dowjones ja nasdaq indeksit silmiin NASDAQ -6,5 prosenttia. Aika hilpeetä menoa tuollakin.

Onneksi on sauna päällä ja jääkaapissa kylmää Ciideriä…… Ei uutisissa puhuta järkyttävästä pörssiromahduksesta mitään, mutta ei aikaakaan kun viiden tai kymmenen vuoden päästä puhutaan tästä päivästä kaameana pörssiromahduksena….

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s