Tahkon mönkijäreitit, ei endurolle

Niinkuin saattoi arvata mönkijäpolulle ei ole asiaa kaksipyöräisellä moottoripyörällä.

Mutta se mikä pikkaisen jäi mietityttämään on se että iso-osa noista poluista on kuitenkin aivan auton ajettavia (no ehkä paikka paikoin maastoauton/SUV:n ajettavia) jolloin ei tuollaista mönkkärireittiä lasketakkaan maastoajoksi vaan nehän ovat ihan tavallisia yksityisteitä ja jos niitä ei ole erikseen kielletty ajamasta asianmukaisin merkein voi niitä ajaa…. Vai voiko?

No pitihän tuota käydä kysymässä eräältä taholta ja eivät ainakaan suositelleet moista. No en kyllä esittänyt omaa kantaa tuosta ovatko reitit teitä vai polkuja. Ja jos lähtee yrittämään niin luotiliiviä suosittelivat käytettäväksi. hehheh…

Mutta periaate on tällä hetkellä se että reitit ovat vain mönkkäriyrittäjien käyttöön ja siellä saa ajaa vain oppaan kanssa… No talvella saa sitten moottorikelkalla ajaa lupia kyselemättä uralla/reitillä…… No onhan tuo taas…

No tuolla ”vuoren” laella kun kävin ei missään onneksi ollut kieltomerkkejä ajamisesta ja reitti näytti siltä että siitä oli muutkin ajaneet jollain vermeellä. No se virallinen tiereitti huipulle oli sitten kyllä suljettu liikenteeltä. Tulikohan nyt sitten rikottua kaiken maailman lakeja, voivoi.

Kategoria(t): Harrastukset, Moottoripyöräily. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s