Operaattorien hihoissa ässiä enemmän kuin korttipakassa?

Elisa ilmoitti saaneen asuksen mini ee pc:een yksinoikeudella myyntiin suomessa. No johan alkoi kirjoittelu että eihän tämä voi olla mahdollista että muut joutuvat nuolemaan näppejään (jälleenmyyjät). Ja on tämä sitten kilpailua rajoittavaa jne. Eli asuksesta ja elisasta leivotaan tässä nyt kovaa vauhtia isoksi pahaksi kun nyt tuolla tavalla menevät tekemään. Vaikka koneessa on linux ja kaikki.

No sonera se sitten meni ilmoittamaan että He tuovat omppu iphonen suomeen myyntiin. Ja eiköhän tuo mahda sitten olla myöskin varsin yksinoikeudella soneralle. No eikös mitä tuo ei tunnu haittaavan omppu-uskovaisia lainkaan vaan omppufanit kilpaa vaihtavat operaattorin soneralle saadakseen vain tuon juuri oikeanmerkkisen puhelimen.  Eli tuossa ei nyt välttämättä olekkaan mitään pahaa että omppuja saa vain yhdestä firmasta.

No ei sen puoleen ee peeceen tyyppisiä rimpuloita ei kyllä hirveästi tarvittaisi. Mutta iphone on, "pieni" ehkä, veikeä laite…

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s