Norsunluutorni = YLE

Mitä Yle tekee nyt????

YLE TV1 tuplataan, oma erillinen kanava TV1:stä varten jotta sen tekstit voidaan polttaa. Hyvä, oikea suunta mitä sitten. Jotta ne kuluttajat jotka ovat luopuneet tv luvasta sen takia että tekstit eivät toimi saadaan takaisin hankkimaan lupa täytyy myös TV2:en tekstit polttaa.

Ja jotta kaikki olisivat tyytyväisiä niin koko DVB-subtitles pitäisi unohtaa. Ja näinhän tulee käymään jos kansa niin tahtoo. Kaikkien tv luvan hankkineiden täytyy nyt ilmoittaa YLE:lle kumpaa tekstitystä halutaan käytettäväksi, eikö niin? järjestetään "tekstitys" vaalit.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s