YLE MUUTTAA TEKSTITYSTÄÄN, mutta ei polta kuitenkaan sitä

No johan meinasi riemu revetä pienestä uutisesta mutta onneksi ei tullut avattua sitä sampanja pulloa. YLE vain vaihtaa tapaa kuinka tuo DVB subtitle oletuskieli ilmoitus tulee signaalin mukana ja uskoo sillä saavansa 50.000 katselijaa takaisin.
 
No voivoi ei taida sillä palata nuo katsojat. Mutta mitäs sitten kuuluu tuonne MCE rintamalle tekstityksen kanssa, no ei mitään. Mitään sanottavaa ei ole…… Ei tekstiä ei mitään. Eikä tietoa milloin seuraava MCE päivitys tulee.
 
 
Kategoria(t): TV. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s