Kuinka N95 saa toimimaan piilotetussa WLANissa?

Uuden Nokian N95 puhelimen pitäisi olla myöskin WLAN laite. Mutta jostain kumman syystä tuo WLAN konfigurointi on kyllä tehty jotenkin aivan tolkuttoman vaikeaksi. G standardin mukaan (B on jätetty pois) konfiguroitu WLAN tukiasema (Linksys) ja N95 ei kyllä keskustele oikein millään tavalla oikein…
 
Tukiasemasta on SSID:n kaiutus jätetty pois jottei ihan jokainen naapuri sitä nää. Mutta muuten ei avoimempaa tukiasemaa voisi ollakkaan. Yhden kerran on Nokian luuri saanut ladattua yhtä sivua hetken aikaa kunnes yhteys katkesi. Muuten käytetyt 4 tuntia on ollut hukkaan heitettyä aikaa. On kokeiltu poistaa virransäästö moodia etc.
 
Jos laite on noin hankala konfiguroida normaali WLAN yhteyteen ei se palvele tarkoitustaan. Oon kyllä käyttänyt niin kauan ja paljon erilaisia WLAN laitteita että ei tästä pahempaa ole ollut. Voihan se olla että tuo kännykkä on rikkikin.
 
Kategoria(t): Tietokoneet ja Internet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Kuinka N95 saa toimimaan piilotetussa WLANissa?

  1. Lasse sanoo:

    Samaa mieltä. N95 on pirun hankala konfiguroida. Jotta sain koulun WLANin toimimaan, piti minun konsultoida netin foorumeita ja koulun henkilökuntaa. Siellä on niin paljon teknisiä säätöjä joista ei ole ikinä kuullutkaan. Tämän merkinnän löysin googlesta, kun koitin etsiä, miten saan N95 luuriini spaces tunnarit (online -jako). Aiemmin olen sitä käyttänyt, mutta nyt on hakusessa asetukset…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s