Keskusboksi

Eiiiiiiiii. Näinköhän on jotkut taloyhtiöt aikovat hankkia moisia keskusbokseja? Nuo keskusboksit voisivat ehkä paremminkin sopia omakotitaloihin.
 
Ja otetaan nyt vaikka tuollainen 100 asunnon taloyhtiö helsingin keskustassa jossa asuu sekä suomenkielisiä ja ruotsinkielisiä ihmisiä. Säädetäänkö se keskusboksi näyttämään suomenkieltä vai ruotsinkieltä oletustekstinä??????
 
Mitkä kanavat sitten muunnetaan analogisiksi 1,2,3,4,JIM, YLE TEEMA, YLE 24, SUBTV, VOICE. Jos tyypillisellä keskusboksilla voidaan muuntaa kuusi kanavaa voi olla että se ei riitä isommassa yhtiössä kun joku haluaa jotain ja toiset jotain muuta. Voi vain uskoa että suomalaisessa asunto-osakeyhtiön vuosikokouksessa ei päästä noista asioista sopuun ihan ekalla kerralla. Ja helpommaksi tulee se oma digiboksi.
 
Ja itse asiassa eihän tuo keskusboksi ole kuin vain, DIGIBOKSI jossa on sitten rf modulaattori. On siinä sitten työnsarkaa alan lehdillä kun pitää ennen syksyä testata nuo keskusboksitkin. Tuollaisessa vielä harvinaisemmassa teknologiassa kun voi olla niitä ongelmia ja ominaisuuksia vielä enemmän kuin tässä vanhassa boksiteknologiassa. Kukas sen keskusboksin käy aina boottaamassa kun se menee jumiin.
 
 
 
Kategoria(t): TV. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s