Analogitelkkarin käyttöönotto

Nyt kun digiaika pukkaa päälle ja niin pois päin niin tulipa huomattua kuinka vaikea on virittää vanhaa perinteistä analogi telkkaria.
 
Televisiokanavien virittäminen ilman alkuperäistä ohjetta on täysin arvailujen varassa ja arvailutkaan eivät auta vaan kaikkea pitää kokeilla. Tavallinen digivirpoja ei tässä tapauksessa olisi ainakaan saanut tuota telkkaria käyttökuntoon. Ja ennen vanhaan ei ollut edes mitään "tukinumeroita" mihin ottaa iltasella yhteyttä. Jos sitä televisiota ei saanut muutamaan iltaan toimaan ei ollut vaihtoehtona kuin kömpiä takaisin siihen liikkeeseen mistä töllökin oli hankittu.
 
On se vaan nykyään paljon helpompaa kun laittaa digipoksin telkkariin kiinni niin kanavat tulevat lähes automaattisesti. Ei tarvi miettiä mitä mikäkin valikko tarkoittaa kun kaikki lukee selkeästi suomeksi jne (vanhassa vinluxissa kun on vain nuo neljä väri vaihtoehtoa ja muutama kirjain per vaihtoehto.
Kategoria(t): TV. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s