ENZO Ferrari meni rikki

Iltasanomien juttu kolaroidusta Enzosta naurattaa. Kirjoitetun tekstin pohjalta kuvitelmat oli että auto on totaalisen entinen kun se on ajettu seinään kovalla vauhdilla. Ja vielä kertomalla kuinka harvinainen auto on lunastuskunnossa…….
 
No tuo auto ei kyllä kovin kovaa kuitenkaan osunut seinään ja ei siitä ollut rikki kuin keula. Luulenpa vaan että tuo auto pystytään korjaamaan aivan entiselleen. Kun tuota vauhtiakaan ei ollut kovinkaan paljoa. Tietenkään sen hiilikuiturungon korjaaminen voi olla varsin hankalaa mutta eiköhän sen muotit ole vielä tallella.
 
Kyllä aikaisemmin uutisoitu Bugatti oli pahemmassa kunnossa kuin tuo ENZO. Hmm. paljonkohan mahtaiisi maksaa tuollainen vähän kolaroitu ENZO.
 
Kategoria(t): Viihde. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s