Meidän kalat

Nyt kun vielä muistaa noi kalat mitä meidän akvaariossa täytyy ne kirjata tännekkin. Eli kaksi kappaletta käkimonneja ja viisi ampiasahventa kuten aikaisemmin oli maininta.
 
Mitä muuta kannattaa ottaa huomioon malawi akvaariossa. 140 litrainen akvaario tuntuu olevan varsin pieni tuollaiseen malawi hommaan. kalat kasvavat kuitenkin aika isoiksi niin pieneen akvaarioon ei siten mahdu kuin noin 1 kala / 10litraa. Ja itse akvaarion alusta / tason kanssa kannattaa olla tarkkana, jalkoja pitää olla riittävästi jotta kiviä saa sitten kasattua tarpeeksi suuren kasan. Puhdistin laitteessakin pitää olla tehoa riittävästi jotta kalat pääsevät riittävästi pulikoimaan, ne kun tuntuvat tykkäävän tuosta virrasta varsin paljon.
 
 
 
Kategoria(t): Harrastukset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s