Akvaarion muokkausta

Nyt on muokattu akvaario systeemia taas pikkaisen (aivan törkeen paljon).
 
Akvaarion alle laitettiin kuitenkin tuollainen vaneri (20mm paksu). Ja sitten tuo puhdistin vaihdettiin pikkasen järeämpään malliin. Yksi retkipatja uhrattiin myöskin. Ja kivien asettelua pikkasen muokattiin.
 
Päivä tuon homman jälkeen niin vesi tuntuu olevan nyt varsin puhdasta (paitsi että tuota vettä vaivaa pienoinen nitraatti piikki). Ei tunnu olevan ihan helppo tuollaisen Malawi akvaarion tekeminen. Kaloja joutuu vielä jonkun aikaa odottelemaan jos vaikka tuo nitraatti pitoisuus tuosta pienenisi.
 
Kategoria(t): Harrastukset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s