Vinkki: Kuinka löydän blogini suuresta internetistä

Oman blogin osoite saattaa joskus olla niin pitkä että sitä ei aina muista helposti (tai ei halua muistaa), ohessa muutama vinkki kuinka hommaa voi ehkä vähän helpottaa.
 
1. Blogin nimi. Esimerkiksi Tietolaatikko, tuonko tuuppaa googleen niin johan löytyy jo sijalta kolme. Tietenkään noin korkealle ei välttämättä ihan heti pääse mutta keksimällä joku erikoinen nimi blogille ja ennen blogin perustamista tutkii onko kyseista sanaa jo paljon netissä. Esimerkki. sanaa huhmarsuulake (lienee koko sanaa ole olemassakaan) ei löytynyt vielä internetistä lainkaan, mutta nyt löytyy eikä aikaakaan kun googlellakin se alkaa löytymään. Yleensä viikon sisällä jo alkaa löytymään.
 
2. Jos nyt ei kovin erikoista nimeä halua laittaa blogin nimeksi tai blogin nimi on jo hyväksi havaittu pitkään käytössä ollut niin kannattaa tuo erikoinen sana ujuttaa johonkin juttuun. Esimerkiksi MINUN hahloholkki sana löytyy takuuvarmasti googlella (ja nykyään se löytyy jo jostain varaosa luettelostakin). Eli ei muuta kuin keksimään joku aivan oma sana. Jos ei muuten niin voin pientä maksua vastaan vaikka kehittää jonkun uuden tosi hienon ja mielenkiintoisen mitäänkuvaamattoman sanan.
Kategoria(t): Tietokoneet ja Internet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s