Nyt veikataan (ja ennustettaan) + odotetaan/halutaan

Research and Markets ennustaa PS3:Sta seuraavan sukupolven konsolisodan voittajaksi.
 
Millä tuo voittaja mitataan? Kappalemääräisesti eniten myynyt vai eniten markkinoita kaapannut valmistaja. Vai pitäisikö tuohon lukuun laskea myös myydyt pelit ja verkkopalvelut. RM ennustaa seuraavan kolmen vuoden aikana myytäväksi 75miljoonaa PS3:sta. Pitää varmaneen tulla jonkinmoinen hintadroppi jotta niitä noin paljon menisi. Jossain oli tietoa että XBOX360:iä olisi toimitettu 10 miljoonaa.
 
Minä en usko että PS3:n menestys tulisi olemaan noin suuri. Euroopassa ja USA:ssa varmaankin XBOXin asema vahvenee. Japanissa taas PS tulee olemaan varsin vahvoilla.
 
Vaikka vedonlyöntikertoimet näyttävät heikoilta nyt XBOX360:lle niin ehkä minä pienellä riskillä löisin vetoa sen puolesta.
 
Täytyy muistaa tarkistaa asia sitten kolmen vuoden päästä. Mistähän konsolista sitten huhutaan. MS:lta on varmaan tullut jo käsikonsoli myyntiin ja DS2 ollut kaupoissa pitkän aikaa. Verkkopelaaminen käsikonsoleilla on arkipäivää. Uuden tyyppisiä peliohjaimia putkahtelee kaikille konsoleille (toimiva silmäohjaus on saatu varmaankin toteutettua). 
 
Ja nyt kun on nuo parin sadan "rallipenkit" kova sana niin miten olisi Call Of Duty yhteensopiva "pelihuone" joka pitää sisällään koko seinän kokoisen näkymän (kalliimmassa versiossa kaikille seinille) ja virtuaaliset suojat joiden taakse voi suojautua kesken kiivaimman laukausten vaihdon. Ja tietenkin "liikkuva" lattia on ihan ehdoton jotta sitten voi tarpoa läpi ranskan ihan niinkuin oikeastikkin on tapahtunut. Ja onhan tuollainen interaktiivinen lattia varsin hieno kun vaikka vieressä räjähtänyt kranaatti saa maan oikeasti tärisemään. Pakettiin tietenkin kuuluu ne oikean näköiset pyssyt.
 
Pikku Edit. Oli pakko laittaa kuva tosta Zapperista. + pari muuta pyssyä.
 
Noniin täytyy taas rauhoittua ettei tule ihan kaikkea kerrottua…..
 
No vielä yksi juttu (tätä päivää), nyt jo varmaankin jossain tuolla toisella puolella maapalloa on joku pieni paja miettinyt tuota Wiin ohjaimien integrointia jonkin tyyppiseen lelupyssyyn. Zapperin tyyppistä lisälaitetta varmasti kaivataan Wiin Call of Dutyyn. Mitenkähän helposti pystyisi tuollaisen "leikkipyssyn" tekemään johon saisi ohjaimet kiinni.
Kategoria(t): Pelit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s