Wii:n eka miinus tai sitten ei

Noniin, nyt kun sitten on tullut huidottua jonkin aikaa niin on tullut huomattu että tuo varsinainen osoitus toiminto ei jaksakkaan kantaa aivan viiden metrin päähän joka spekseissä luvataan. Vaan osoitus loppuu kuin seinään neljässä metrissä.
 
Noniin, eli luetaan niitä ohjeita. Infran herkkyyttä saa pikkaisen muokattua (tai infravalon voimakkuutta, jompikumpi). Ja johan toimii yli neljässä metrissä. Tuo telkkarin päällä oleva laite onkin kuulemma itseasiassa vain kaksi infra valoa joita sitten Wiimote lukee.
 
Toinen mikä kovasti kiinnostaisi on tuo Wiin ja DS:n liittäminen Wlanin avulla siitä kun ei tunnu mistään löytyvän mitään infoa.
Kategoria(t): Pelit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s